Serveis

Construcció.

Podem construir el joc o joguina que tu desitgis, tant si és d’interior com d’exterior. Ens posem en contacte amb tu, mirem les necessitats, fem el disseny si cal, ajustem el pressupost i portem a terme la feina. Si no la podem realitzar totalment, en fem el seguiment durant tota l’elaboració. Els nostres col.laboradors són professionals qualificats que comparteixen la nostra visió. En tota feina, ens fixem en la procedència dels materials, mirem de reciclar i reutilitzar el màxim possible. Són primordials per a nosaltres la sostenibilitat, la relació qualitat/preu i el respecte pel medi ambient i per les persones.

Modificació

Possiblement teniu algun joc o joguina que en algun moment heu pensat de desfer-vos-en, ja que, potser, no fa la funció que feia, s’ha quedat petit/a o el/la voleu ampliar o transformar. Podem fer-ne l’estudi i modificar completament un joc o joguina o fins i tot donar-li una altra utilitat. Sense haver de gastar-vos molt més per un de nou.

Reparació

No estan els temps per tirar les joguines. Gràcies a Enrosca podeu seguir gaudint-ne. Ens les porteu al taller o ens truqueu i les passem a recollir o, fins i tot, demaneu torn i un dia a la setmana el fuster amb camisa de quadres i el llapis a l’orella passarà per la vostra escola a arreglar-les allà mateix . Podem fer del moment de la reparació una activitat d’observació, una oportunitat per apreciar un ofici artesanal i les joguines de sempre.

A Enrosca, veiem la necessitat de transformar el pati de l’escola per tal que tant sols no sigui un lloc per jugar.

Dins de les possibilitats un pati, és per excel·lència l'espai més ric en possibilitats, un lloc privilegiat per oferir propostes on els infants puguin explorar i moure's lliurement, crear els seus jocs i fer els seus descobriments vitals. Un lloc on els transporti i els porti a viure nous descobriments, en tots els sentits.

El pati ens ofereix un entorn proper i potenciador de natura, ens aporta un valor afegit de respecte a l’entorn, al temps, i el seu transcurs. Amb un munt de propostes olfactives, de tacte, visuals, auditives , tant comparatives com noves.

Podem dissenyar conjuntament propostes tant de joc com de natura i jardí en un espai tant valuós com el pati de la vostra escola.

Algunes escoles han apostat, per al nostre assessorament en l'espai exterior i els resultats han sigut significatius i d'una gran millora de l'equipament i de l'espai.

Tenim experiència amb la fusta, en el joc, l'educació, la jardineria, i allà on no arribem nosaltres confiem en els nostres col·laboradors per fer propostes fermes tant de disseny com de transformació del pati, jardí o espai exterior que disposeu, així com un manteniment respectuós per les persones i el medi ambient.

Totes les nostres propostes per exterior son a mida, per cada escola!!

Límits i valors, la necessitat de posar límits en la infància (de 0 a 5 anys)

Posar límits no és sinònim de prohibició ni de càstig, sinó quelcom més complex i enriquidor, com és la funció d’educar. Des d’una visió sistèmica I respectuosa, revisarem els valors que poden fer que tinguem uns infants que creixin segurs, amb valors I sentint-se lliures per descobrir la vida.

Comunicació i petis conflictes. Comunicació per la millor gestió dels conflictes d'infància (de 0 a 8 anys)

Taller per oferir recursos pràctics des d'una observació pròpia i del nostre sistema familiar. I la millora de la comunicació dins de la mateixa. Reflexionar sobre els sentiments i emocions suscitats per una situació de conflicte, la diversitat d’actuacions possibles i les conseqüències d’aquesta.

Creativitat en família. Cal ser creatius per encarar el dia a dia en l'educació dels nostres fills (de 0 a 10 anys)

Aquest taller està dissenyat per desenvolupar la flexibilitat de pensament i d’acció. Estimulant els recursos de comunicació personal i la fluïdesa d’expressió entre els membres de la família, tot descobrint la creativitat com a eina educativa.